Comics N' Stuff

Geek content minden mennyiségben

Nightflyers - sorozat és könyv kedvcsináló

2019. május 01. 12:55 - Comics N Stuff

nightflyers-poster.jpg
Ha csak annyit mondok Psycho,mindenkinek a legendás Hitchcock film ugrik be ugyebár.

De most mi inkàbb ugorjunk az űr végtelenjébe George R. R. Martin 1980-ban megírt Locus és Selun díjakkal kitüntetett űr psycho történetére.

tmg-article_default_mobile.jpg


Van egy Volkrin nevű idegen faj. A legendáriumok és a korábbi feljegyzések is azt bizonyítják,hogy bizony ők a legrégebbi értelmes faj az űrben. Ezért az emberek megépítik a galaxis legfejlettebb űrhajóját,hogy egy különleges küldetés során felvegyék a kapcsolatot, mindezt úgy,hogy még senki nem találkozott velük. Fedélzetén kapitányon kívűl 8 tudós és egy telepata tevékenykedik. Azonban nemsokára nyomra akadnak,ugyanis egy Volkrin hajó lehetséges helyzetéről szereznek tudomást.

night6.jpg


Az út hosszú,embertpróbáló,ráadásul értelmetlen és megmagyarázhatatlan halálesetek történnek,és felüti fejét a paranoia.

dims.jpeg


A sorozattal egyidőben megjelent az Agave gondozásában az Éjvadászok c. novelláskötet,ha valakit a sorozat után érdekelne a Martin álltal megálmodott Ezer Világ nevű sci-fi univerzum.

Jó szórakozást! - Atesz

Az első kedvcsinálót pedig alább találjátok:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://comicsnstuff.blog.hu/api/trackback/id/tr3814797202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása