Comics N' Stuff

Geek content minden mennyiségben

Vendégblog - The Predator kritika

2018. szeptember 16. 21:45 - Comics N Stuff

avagy, "kapj el, ha tudsz" vol. sokadik

Nagy Attila, a legutóbbi mozis nyereményjáték nyertese megnézte a legújabb Predator-mozit és ha már ott járt, megkértem, írja le gondolatait a filmről. Az alábbi sorokban az ő személyes véleményét olvashatjátok:

Kicsit félve ültünk be a legújabb Predator mozira,de bizakodva és nagy reményekkel (előzetesek alapján) ,mert hát valljuk be őszintén az Arnold Schwarzenegger féle első "RAGADOZÓ" mozi a mai napig etalon akciófilm a rajongók körében. A film kezdete előtt igyekeztünk gondolatban összerendezni magunkban azokat a korábbi Predator - mozik eseményeit, ami egy kicsit helyrebillenti bennünk a jelenlegi film alap mondanivalóját az előző filmekhez képest, de kis idő múltán rájöttünk,hogy egyenlőre hagyjuk magunkat sodorni a történettel és közben össze tudjuk kapcsolni a sztori alapját időrendileg.


Kritika további részét bárki elolvashatja,mert spoilermentesen folytatom a film értékelését.

Annyit elárulhatok, ami már az előzetesekből is kiderült, hogy ez a történet ismét a Föld nevű bolygón játszódik és az elmaradhatatlan "dzsungel-feeling'  is erősíteni fogja az amúgy is remekül eltalált kezdeti feszültséget.
Kb.10-15 perc elteltével egy csibészes összenézés után már dobáltuk is a 100%-os  jelzőket és éreztük,hogy na a PREDATOR film végre megérkezett és kezdtük elhinni, hogy ez így is marad a végéig.


Egy kis közjáték után már csak 80-85%-ot mondtunk, mert valljuk be, hogy sajna a szokásos gyerek hibák ismét elvitték a film élvezeti értékét, gondolunk itt a rossz helyen eldurrantott poénokra, vagy a furcsa klisékre amiken inkább fogtuk a fejünket, mint megmosolyogtuk volna.


Viszont voltak olyan pillanatok mikor a feszültebb helyzetekben ellőtt humoros beszolások gondolatok nagyon is beleillettek a pörgős történet folyamába és térdünket csapkodtuk az ordenáre humorral egybekötött vérengzésen.


A végére már vagy két tucat kérdés forgalmazódót meg bennünk,mert annyi utalást és kétséget kizáróan folytatás(ok)ért kiálltó mozzanat és további történet szállak várnak még megoldásra,hogy biztosak vagyunk benne,hogy Predator barátainkkal való találkozásunk borítékolható de természetesen majd ez nagyban függ a globális fogadtatás mértékében is.


Értékelésünk:
84%

-Nagy Attila írása

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://comicsnstuff.blog.hu/api/trackback/id/tr9914243991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása